Interconfessionele school voor mavo, havo, atheneum, gymnasium, TTO en internationaal onderwijs te Haren (gn)

Medewerker Maartenscollege,


Over tien dagen is het zover: Maartensdag bij het Maartenscollege.


Dit jaar ter ere van het 65-jarig bestaan van het Maartenscollege en het 10-jarig bestaan van het tweetalig onderwijs binnen het Maartenscollege een bijzondere dag die wij als ouderraad hebben mogen organiseren ter viering van dit jubileum.


Graag willen wij via deze weg als ouderraad het Maartenscollege danken voor dit vertrouwen dat ons als ouderraad is gegeven.


Op 11 november 2011 zullen de meesten van u een waardevolle bijdrage leveren door uw aanwezigheid tijdens de workshops en de clinics die 's ochtends onder de noemer Talentendag voor de leerlingen zijn georganiseerd. Daarnaast is een aantal van u al enkele maanden (intensief) betrokken bij de voorbereiding van de gehele dag. Wij hebben, mede door uw inzet, alle vertrouwen in een fantastische happening voor de leerlingen.


Zoals u weet is er 's middags en 's avonds een symposium georganiseerd speciaal voor de ouders en de medewerkers. VOOR HET SYMPOSIUM ZIJN NOG PLAATSEN BESCHIKBAAR. In verband met het buffet dient het aantal deelnemers een dezer dagen bekend zijn.


Als u zich nog niet voor het symposium heeft aangemeld kunt u dit nog tot DONDERDAG 3/11/2011 TOT 12.00 UUR doen via symposium@maartens.nl. Graag zien wij u in grote getale. Op die wijze wordt dit symposium een fantastische happening voor alle aanwezigen: ouders, medewerkers en genodigden.


Laten wij er met zijn allen een geweldige jubileumviering van maken!


Met vriendelijke groet,
namens de ouderraad Maartenscollege,

 

 


Marie-Desiree van Herwijnen