Interconfessionele school voor mavo, havo, atheneum, gymnasium, TTO en internationaal onderwijs te Haren (gn)

Tapas maken

 

Duur: ca. 3,5 uur

 

Hou je van koken, creatief bezig zijn en vooral: lekker eten? Schrijf je dan in voor de kookworkshop ‘Tapas maken’ gegeven door chef-kok Erik Franken!

 

Al bijna 25 jaar is Erik Franken chef-kok en heeft hij vele horecazaken van binnen gezien. Door zijn jarenlange ervaring beheerst hij alle kneepjes van het vak. En dat brengt hij graag over op anderen!
Erik geeft regelmatig kookworkshops en kookdemonstraties. Sinds vorig jaar is hij tevens trotse eigenaar van Croissanterie Chez Nous aan de Oostersingel in Groningen.

 

Met de workshop ‘Tapas maken’ leer je in een handomdraai heerlijke hapjes te maken. Het is niet ingewikkeld, je hoeft er geen kookwonder voor te zijn en zo kun je je vrienden en familie ook eens een keer verrassen. En als je vragen hebt over eten, de horeca of het starten van een eigen zaak, stel ze gerust aan Erik! Hij kan je er alles over vertellen….

 

Making Tapas

 

Do you like cooking, being creative, and above all eating delicious food? The sign up for this workshop, ‘Making Tapas’ presented by chef Erik Franken!

 

Erik Franken has been a chef for nearly 25 years and has worked in a lot of catering companies. Thanks to his long experience he knows all the tricks of the trade. And he loves telling them to others! Erik regularly gives cookery workshops and demonstrations. Since last year he is also the proud owner of Croissanterie Chez Nous on the Oostersingel in Groningen.

 

In the workshop ‘Making Tapas’ you learn to make delicious snacks which take just a few moments to make. It’s not complicated, you don’t need to be a cooking whizz and yet you can surprise family and friends. And if you’ve got questions about food, catering or starting your own business, then ask Erik! He can tell you all about it …….